Magunkról

Üdvözöljük!

Biztosak vagyunk abban, hogy eddig is mindent megtett azért, hogy terméke vagy szolgáltatása minél jobb, ismertebb, és versenyképesebb legyen. Mégis megtörténhet, hogy ennek ellenére a manapság igen erős marketingzajban a célközönsége nem figyel fel Önre.

Az Oliva Marketing Kft.-t azért alapítottuk meg, mert a cégen belül felhalmozódott tapasztalatunkkal biztosak vagyunk abban, hogy megoldást találunk az Ön problémájára. Persze ezeket egy jó marketinges is meg tudná oldani, de miért alkalmazna egy embert hónapról-hónapra, miért fizetne ki akkor is pénzt, amikor épp nincs kampány, marketinges feladat, ha sokkal kedvezőbb feltételek mellett ki is szervezheti a munkafolyamatokat?

Valamint van egy másik szempont is, amit sokan figyelmen kívül hagynak, és nem értik miért nem sikeresek. Külsősökként az Ön termékéhez, szolgáltatásához minket semmilyen érzelmi szál nem köt, (szemben egy alkalmazottal) ezért kristálytisztán, a lényeget meglátva hozunk döntéseket. Méghozzá olyan döntéseket, amelyek Önt közelebb viszik a kitűzött céljához.

Legyen szó grafikáról és designról, promóciók, kampányok megszervezéséről, és lebonyolításáról, aranyat érő, az Ön cégét profitot termelő gépezetté alakító adatbázisokról, belsőépítészeti tervezésről, előkészítésről, vagy egyszerűen online marketingről, mi már most tudjuk a választ az Ön kérdésére.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha rábízná valakire a teljes online kommunikációját, vagy egy bizonyos szegmensét. Növelné a forgalmát, az eladásait, vagy éppen márkát építene? Bízza ránk magát, és örüljön az együtt elért közös, mérhető eredményeknek!